Kısmi Zamanlı Öğrenci ve Yemek Bursu

Üniversitemiz tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize katkıda bulunmak üzere 200 öğrencimize Yemek Bursu verilmekte olup aynı zamanda 185 öğrencimizin Kısmi Zamanlı statüde çalıştırılmasına olanak sağlamaktadır.

kismi.jpg  yemek_bursu.jpg

Başvuru Tarihleri

Her yıl ekim ayının ilk haftasında  başvurular alınmakta olup başvurular Üniversitemiz web sitesinden yapılmaktadır. Başvurular arasından çalışacak arkadaşlarımız kurayla seçilir ve sonuçlar web sitesinde yayınlanır.

Kısmi Zamanlı olarak görevlendirilen öğrencilerimiz Üniversitemiz Akademik ve İdari birimlerinde çalışmakta olup aylık 40 saatlik çalışmayı gerçekleştirilmeleri beklenir. Ücretlendirme her yıl değiştirmektedir.

Detaylı bilgi için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı